Prikbord


Het prikbord is een plek waarbij aanbieders met elkaar in contact worden gebracht om elkaar verder te helpen.

Aangeboden: Acts gezocht Club Delft OPEN Podium op Lichtjesavond

Pak je kans om op te treden op de druk bezochtste avond van Delft: Lichtjesavond! Wil je ook je kunsten aan duizenden mensen laten horen? Betover jij de feestvierende, hossende, choco- en gluhwein drinkende massa?  We zoeken dansers, singer-songwriters, koren, goochelaars, leuke acts, standup comedians, opzwepende en stille nacht zangers....Kortom, iedereen die zich aangesproken voelt!
Voor OPEN krijgt Club Delft een eigen podium, een OPEN Podium, voor Club Delft dus, voor JOU dus. Meld je ideeën aan info@clubdelft.nl 

Geplaatst op 22 november 2018

Gezocht: Gluren bij de Buren zoekt acts & huiskamers

Zondag 10 februari wordt er voor het eerst gegluurd in Delft. Inschrijven als huiskamer of act kan via www.glurenbijdeburen.nl/delft
De huiskamers van delft veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Dit idee omarmen wij natuurlijk dus wij zeggen: Doen!

Geplaatst op 22 november 2018

Gezocht: Goud Delven zoekt toneelgroepen

De VAK is op zoek naar 2 toneelgroepen 
voor een theatervoorstelling met koorzang op locatie in het Gouden Eeuw Jaar. In een aantal scènes worden verhalen over de Gouden Eeuw uitgebeeld, gespeeld, geprojecteerd en bezongen in het Prinsenhof (Mandelezaal). De locatie is het decor én wordt optimaal en inventief benut. Vanaf januari repetities, zondag 14 juli uitvoering. Ken je een toneelgroep met enthousiaste spelers vanaf 12 jaar en ouder: we horen het graag! Mail: jannekebaken@vak-delft.nl.

Geplaatst op 22 november 2018