Brechtje Roos, muziekverteller bij Hoor!


HOOR! EN ONTDEK.
​Van kinds af aan speelt klank een belangrijke rol in het leven van Brechtje. In eerste instantie richt zich dat vooral op het zelf spelen van muziek. Dat leidt via lessen op muziekschool en aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht tot een professionele concertcarrière in de kamermuziek en het muziektheater.


Met concerten in binnen- en buitenland (Festival Vlaanderen, Rijksmuseum, National Gallery of Art Washington, Museum Kunstpalast Düsseldorf.


PIONIER
Sinds 2011 brengt Brechtje haar expertise, ervaringen, liefde voor contact met luisteraars en de brede interesses samen in haar werk onder de vlag van studio Hoor! Pionierend werk op het snijvlak van muziekpresentatie- podiumwerk- social design en verdieping.


VERRIJK JEZELF
In welke vorm het werk van Brechtje ook gegoten wordt (luisterlabs, artikelen, presentaties, columns) altijd voedt zij op een originele, deskundige manier nieuwsgierig publiek. Zet hen aan tot (over)denken. Brechtje laat luisteraars samen actief luisteren, meer horen en de kracht van muziek doorvoelen.


​REACTIES
Brechtje associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier oren van luisteraars. Misschien wel de ziel. Een presentatie van Brechtje is eerder uitdagend dan beschrijvend en stemt tot nadenken. Gert Gering- programmeur Theaters Tilburg.


Brechtje laat je muziek beleven alsof het het leven zelf is. En als je dat beleeft hebt, dan is elke volgende (muzikale) luisterervaring rijker. Heeft je evenement meer pit nodig, zonder dat de aandacht voor het onderwerp verslapt. Brechtje geeft het de boost die nodig is. Annemarie Soeteman- Studio Socrates, filosofe.

Organisatie delen:

Website

E-mail

Facebook

Twitter