Linda produceert


Linda Ammerlaan produceert vanuit de beeldende kunst, community art, evenementen, film en podiumkunsten
Als conceptontwikkelaar, producent, programmeur, coach, bestuurslid, stagebegeleider en/of docent.

Momenteel ontwikkelt zij in Delft verschillende projecten waar Kunst & techniek samenkomen. In Rotterdam werkt zij als projectleider van WIRED Rotterdam van Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam. WIRED Rotterdam is een inspirator en promotor voor cultuureducatie in het voortgezet onderwijs door o.a. de organisatie van 4 festivals en campagne.

Robots in de stad is een stedelijk project van de Bèta Balie met een challenge, lezingen ontmoetingen en presentaties. Er zijn 3 uitdagingen gekozen: een schoonmaakrobot, een ontvangstrobot en een verrassingsrobot. De eerste twee robots worden ontwikkeld door twee ontwerpteams van de minor Robotica van TU Delft. De derde challenge, de verrassingsrobot, wordt gemaakt met de creatieven, techneuten, kunstenaars en ontwerpers uit de stad.

READY! is het lab voor kunst, techniek en experiment. Kinderen (6+) en jongeren leren in de vrije ruimte de huidige technieken te gebruiken binnen een wisselend kader van een kunstvorm om hun eigen kunst te maken. Voor docenten hebben we inspiratieworkshops Get READY! of labsessies met een specifiek thema. Voor de jonge kinderen (4+) is er A little Ready.

Als adviseur is Linda betrokken bij de ontwikkeling van Youthbank Delft. Youthbank Delft is geïnspireerd op het format van Youthbank International en wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met Fonds1818. Een Youthbank is een groep jongeren die andere jongeren de kans geven hun ideeën uit te voeren. De jongeren beslissen zelf wat belangrijk is en welke projecten van jongeren gesteund worden.

Organisatie delen:

Website

E-mail

Facebook

Twitter