Marieke Thiescheffer


Bij het schilderen gaat om het plezier van het bezig zijn en het is altijd goed. Je kan leren, experimenteren en grenzen verleggen zowel met olieverf als met acryl. Je ontdekt wat bij jou past. Dat kan ook alleen tekenen zijn. De lessen zijn voor beginners en gevorderden.

Cursisten die al les van mij hebben gehad zeggen over mij:
‘Marieke is stimulerend, kan het schildersvak goed overbrengen, brengt rust, heeft een goed oog, sluit goed aan bij het niveau van de cursist.”

Het atelier is aan het Schuttersveld, in de binnenstad. Ik werk in kleine groepen, daardoor kan ik iedere cursist intensief begeleiden. In deze lessen leren we een onderwerp kiezen, een compositie maken, een schets opzetten, de eerste laag aanbrengen, een kleuren palet maken, lichte en donkere partijen aanbrengen, specifieke eigenschappen van olieverf, nat op droog en nat in nat schilderen, textuur aanbrengen met kwast of paletmes.

Heb je belangstelling mail naar mariekethiescheffer@hotmail.com of bel 06 2731 6681. Lessen zijn op donderdagavond en dinsdagochtend van 10 tot 12 uur. De kosten zijn 17,50 per keer, inclusief materiaal en koffie. Meer informatie ook op www.mthiescheffer.nl.

Organisatie delen:

Website

E-mail

Facebook

Twitter